Aparaularcs

apparaulats

INSCRIPCIONS

T’agrada jugar a l’Aparaulats? Apunta’t al

Aparaularcs, 1r Campionat d’Aparaulats d’Els Arcs

A aquest campionat nadalenc es jugarà en línia, sigueu on sigueu, encara que estigueu de vacances a la platja o a la muntanya. Només cal tenir el mòbil, la tauleta o el facebook a mà i fer-hi les partides corresponents durant les festes de nadal entre els participants del campionat.
La modalitat de competició podrà variar en funció del nombre de participants: Des d’una lliga on juguem tots contra tots (a una o dues voltes), fins a modalitats de competició més complexes (si el nombre de partides fos impossible de realitzar en format de lliga) en què es facin diversos grups, on els millors classificats de cada grup juguin contra els dels altres grups fins a trobar el campió. Es prioritzarà la modalitat de lliga, perquè tothom pugui jugar contra tothom. A més, hi podreu participar en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès) i en dos nivells. Caldrà un mínim de 6 participants per obrir la modalitat.
Per participar-hi, cal inscriure’s en aquest formulari abans del 20 de desembre. Només cal el nom i cognoms, l’adreça electrònica, el curs, l’usuari d’Aparaulats, els idiomes de concurs i el compromís de no fer servir cap altra aplicació per buscar d’altres possibles solucions. Si hi jugueu des del facebook, potser teniu una sèrie de lletres i nombres com a nom d’usuari. Per veure el vostre nom d’usuari o canviar-lo heu de clicar al botó “Ajusts” de l’aplicació del facebook “Angry Words (Apalabrados)“. A les taules d’emparellaments i classificacions només hi apareixerà el vostre nom d’usuari.
Depenent del nombre d’inscrits, l’organització escollirà la modalitat de competició més adequada, se sortejaran els emparellaments, es publicaran en aquest blog. La persona que aparegui en primer lloc dins de cada parella tindrà la responsabilitat de desafiar el seu contrincant començant la partida, i (un cop acabada la partida) comunicar-ne els resultats a l’organització mitjançant un formulari. Totes les partides es podran començar alhora. En cas que el campionat tingui diversos grups i fases s’establirà un calendari de competició.
Un cop acabat el campionat, s’organitzarà una trobada i es convidarà a tothom a fer unes partides de Scrabble.

Aspectes del joc

1. En el cas que una partida acabi en empat, es tornarà a disputar i serà el mateix jugador que ha iniciat la partida empatada el responsable d’iniciar la nova partida. A efectes estadístics, la partida empatada no comptarà, sinó que ho farà la que obtingui un guanyador.
2. En alguna ocasió s’ha donat el cas que l’aplicació d’Aparaulats té alguna fallida (caiguda de servidor, etc) i desfà les darreres jugades. En aquest cas, la decisió de la Comissió serà inapel·lable, tot i que la primera opció sempre serà la de continuar jugant des del nou punt on es troba la partida, tot i sabent que es poden canviar les jugades.
3. El jugador que inicia la partida és el responsable de lliurar el resultat a l’organització mitjançant el formulari establert. Tot i així, s’aconsella que tots dos jugadors vetllin perquè els resultats arribin a l’organització, fet que implica que el jugador que no inicia la partida s’asseguri igualment que el resultat ha estat enviat.
4. En cas de rendicions involuntàries, el jugador que s’ha rendit perdrà automàticament la partida per un resultat de 0 a 300. Es deixa a voluntat dels dos jugadors, però, pactar si en volen iniciar una altra.
5. Si un jugador no efectua la seva jugada en un període de 3 dies, aquesta partida es donarà per perduda amb un resultat de 0 a 300 en contra del jugador que no ha fet jugada.
6. Si un jugador decideix retirar-se del campionat i tingués partides pendents per jugar en la Fase de grups, aquestes partides es resoldrien amb un 0 a 300 a favor del seu oponent.
7. L’ordre de classificació a la fase de grups es farà seguint aquest ordre:

1. Major nombre de victòries
2. Major mitjana de punts a favor
3. Major diferència de punts

8. La Comissió es guarda el dret de valorar i prendre les decisions escaients de forma inapel·lable en els casos especials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s