AFTER

AFTER, escrit per Anna Tod, una escriptora americana, tracta sobre els problemes amorosos d’una adolescent que tot just comença la universitat. L’adolescent, que s’anomena Tessa, estava acostumada a una vida ordenada i normal. A la universitat coneix a en Hardin, un noi atractiu tant com antipàtic, ple de tatuatges i amb aparença de mala vida. Són completament diferents però al cap de poc temps es fan amics, i més que amics i res tornarà a ser igual. Hauran d’enfrontar moltes proves per estar junts, i el mal humor d’en Hardin, no ajuda.

L’obra està escrita en forma de diari de la protagonista, la Tessa. Ella explica tot el que li passa i li deixa de passar sense deixar-se cap detall. Explica els sentiments, el pensaments i les emocions de cada moment.

La universitat, per tant la major part de la història, es situa a Washington i s’anomena WCU ( Whasington Central University ). Aquesta existeix de veritat però s’anomena Central Whasington University. A més a més, penso que passa en un passat proper ja que existeixen els mòbils però no els “smartphones”.

La durada de la història fins al punt on he arribat, es potser de menys de mig curs escolar. Tot i això no ho deixa gaire clar ja que cada cop en parla menys de la universitat i més del seu temps lliure. Pel que diu es pot deduir que es bastant bona estudiant i no necessita molt temps per estudiar.

A nivell lingüístic, és molt informal i a causa d’això molt entenedor. No he hagut de cercar cap paraula perquè no la coneixia. Per contra, he de reconèixer que a vegades es fa una mica pesat de llegir ja que explica masses detalls de cada cosa, incloent-hi les més simples i utilitza frases molt llargues. Aquesta seria la principal cosa negativa que li trobo.

Referint-me altre cop a la obra en sí, l’he trobada interessant i alhora complexa. Experimenta noves sensacions amb el tema de la sexualitat i les explica molt detallades. És fa propera i és molt fàcil empatitzar amb la protagonista. Ella canvia molt al llarg de la història i és interessant anar veient tot el que li passa.

Personalment, no m’he sentit del tot reflectida amb la protagonista ja que té uns anys més i que està començant una etapa que a la meva edat encara no coneixem. Tot i això, tenia alguns pensaments que jo trobava encertats i m’imaginava a mi en la situació.

AFTER explica una història ben real que tothom pot experimentar algun dia.

Mar de Carreras, 2C

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s